Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Συναυλίες στην 7η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Χαλκίδας

Γιορτή χωρίς μουσική γλέντι και τραγούδι δεν γίνεται. Στην 7η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Χαλκίδας θα έχουμε μαζί μας αγαπήμενους μουσικούς που θα μας διασκεδάσουν με τη μουσική τα
τραγούδια τους.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 


Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους ΦΥΣΙΛΑΤΕΣ μια μοναδική μπάντα που αποτελείται μόνο από γκάιντες και που με το ξεσηκωτικό ρυθμό της θα δώσει το σύνθημα για χορό


Στη συνέχεια το συγκρότημα ΦΥΣΤΙΚΙ ΣΑΛΟΝΙ με το μοναδικό τους τρόπο
θα μας χαρίσουν μια βραδιά με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Το Φυστικί Σαλόνι γεννήθηκε στα σοκκάκια της Αθήνας και βαφτίστηκε στα νερά του Αιγαίου πελάγους.
Προικισμένο με ένα βιολί, ένα λαούτο, ένα κοντραμπάσο, και κάποιους καλαμένιους αυλούς, ταξιδεύει παίζοντας τις επιμέρους γειτονιές της Ελλάδας.

Σίμος Παπασπύρου Βιολί και καλαμένιους αυλούς
Αλέξανδρος Καρλής Κοντραμπάσο
Άγγελος Πίσχινας Λαούτο
Ελεάννα Παπανικολακοπούλου Φωνή και κρουστά
Γιώργος Γληνός Κρουστά και καλαμένιοι αυλοί.



ΣΑΒΒΑΤΟ 16  ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Το βράδυ του Σαββάτου είναι αφιερωμένο στους μουσικούς της πόλης μας.

Τη βραδιά ανοίγουν οι PYRUS : Έφη Καμπιώτη Φωνη, Μαρία Χαινά Φωνή, Γιώργος Πασχαλίδης Κιθάρα, Αργύρης Βασιλείου Μπάσο, Πάνος Βαμβακάς Τύμπανα .

Στη συνέχεια το συγκρότημα The Jammistas ,  ένα project από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της πόλης που έρχεται με πολύ πάθος και κέφι να ανεβάσει την διάθεση μας.


ΚΥΡΙΑΚΗ  17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Οι ΓΙΩΡΓΟΣ & ΕΥΑ MUSIC BAND είναι ένα ζευγάρι μουσικών από το Αλιβέρι που θα ξεκινήσει το κυριακάτικο βράδυ μας με ακουστική κιθάρα και ελληνικά έντεχνα και ροκ τραγούδια.

Οι ΑΛΕΞΗΣ ΚΡΕΤΣΗΣ FULL BAND feat ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΓΚΛΑ από Αθήνα θα ολοκληρώσουν τη βραδιά και θα κλείσουν την αυλαία της 7ης Πανευβοϊκής Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου