Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Εργαστήριο παρασκευής χαρουπομερέντας

Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τα χαρούπια, λίγοι εκτιμούμε όμως την καταπληκτική αυτή τροφή. Παρόλο που σήμερα η λευκή ζάχαρη έχει κυριαρχήσει στην παρασκευή γλυκών, μέχρι και πριν από μερικούς αιώνες ένα από τα σημαντικότερα γλυκαντικά τροφίμων στον κόσμο ήταν η υγιεινή
«σοκολάτα», που φύεται στα δέντρα αυτά.  Η Κατερίνα Κουνή θα μας δείξει πως με τα "ξεχασμένα" χαρούπια μπορούμε να φτιάξουμε χαρουπομερέντα, μια πολύ πλούσια σε γεύση υγιεινή απόλαυση.

Παρασκευή 16/ 9 στις 17.00 απόγευμα και εκτάκτως για τους μαθητές των σχολείων που θα μας επισκεφθούν , το πρωί της Παρασκευής στις 11.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου